Figueres: La CUP confia que la creació d’Alcaldes per la Pau tingui repercussió en el museu militar

Nacional

Per la candidatura, cal esperar coherència en les actuacions de l'alcalde. La Candidatura d'Unitat Popular de Figueres ha observat amb esperança la noticia de la […]


Per la candidatura, cal esperar coherència en les actuacions de l'alcalde. La Candidatura d'Unitat Popular de Figueres ha observat amb esperança la noticia de la creació d'una secció a Catalunya d'Alcaldes per la Pau i que l'alcalde de Figueres en sigui un dels impulsors.

Per la CUP, aquest fet ha d'anar obligatòriament acompanyat de moviments per aturar la creació del museu militar del castell de Sant Ferran, ja que no es pot entendre que es treballi per la construcció d’un moviment de pacificació i convivència al mateix temps que es construeix de la mà de militars un homenatge a les guerres. Segons la candidatura, els ciutadans no es mereixen aquest tipus d'actuacions de maquillatge polític preelectoral sinó polítiques fermes i decidides.

Per altre banda, la CUP segueix esperant les explicacions que al juliol es varen demanar al govern municipal, sobre la situació en la que es troba la possible ubicació del museu militar al Castell de Sant Ferran de la capital empordanesa.

26 de setembre de 2010