Figueres: La senyera i la insígnia de la ciutat a la balconada de l’Ajuntament

Nacional

La CUP de Figueres demanarà a l'Ajuntament de la ciutat que durant les properes fires i festes de la Santa Creu només onegin a la […]


La CUP de Figueres demanarà a l'Ajuntament de la ciutat que durant les properes fires i festes de la Santa Creu només onegin a la balconada del consistori la senyera catalana i la insígnia de la ciutat. La Candidatura d'Unitat Popular entén que en dates senyalades com l'Onze de Setembre o la festa major de la ciutat cal mostrar més que mai la plena catalanitat de la capital de l' Empordà.

La CUP, coincidint amb la Diada de Sant Jordi entrarà una instància al registre municipal dirigida a Alcaldia, per tal que el consistori figuerenc posi en pràctica aquesta petició. La candidatura, a la mateixa instància, demanarà que en aquestes festes s'engalonin els edificis públics de la ciutat amb senyeres per tal que aquesta festivitat sigui ben visible.

La CUP considera que aquesta proposta segueix la línia de mostrar la plena catalanitat de la ciutat que han anunciat els membres de l'actual equip de govern.

21 d'abril de 2010