La CUP es posiciona com la garantia del vot independentista i d’esquerres del proper 28 de maig

Municipal, Nacional

Els anticapitalistes defensen que la Crida per Sabadell és l’única candidatura capaç “d’impulsar una agenda social i ecologista transformadora per a la ciutat” La CUP-Amunt […]


Els anticapitalistes defensen que la Crida per Sabadell és l’única candidatura capaç “d’impulsar una agenda social i ecologista transformadora per a la ciutat”

La CUP-Amunt han demanat concentrar els vots independentistes i d’esquerres a la seva butlleta el proper 28 de maig.  Ho han dit a l’acte de la Crida per Sabadell on han defensat la candidatura com “l’única alternativa als programes que presenten ERC i Junts” amb propostes com el Quart Cinturó que “només volen trinxar el territori amb els milions del govern espanyol”. Ho ha dit el diputat de la CUP-NCG, Xavier Pellicer, qui també ha assegurat que la Crida són els únics capaços d’impulsar una agenda social i ecologista transformadora per a la ciutat.

“ERC i Junts només volen trinxar el territori amb els milions del govern espanyol”

Xavier Pellicer

En aquest sentit la diputada de la CUP-NCG, Laia Estrada, ha assegurat que aquestes eleccions cal posar el vot a l’alternativa per “plantar cara a aquells que volen vendre el país a les elits econòmiques, que deixen l’habitatge en mans dels fons voltors, que mercadegen amb els nostres drets lingüístics i que regalen l’aigua als lobbies turístics en lloc de defensar la pagesia”. Els dos diputats, han conclòs la seva intervenció reivindicant la Crida per Sabadell com l’única “garantia de transformació, conquesta de drets i lluita per la ciutat i arreu dels Països Catalans”.

Els diputats, Laia Estrada i Xavier Pellicer, a l'acte de la Crida per Sabadell

En un acte que ha omplert l’auditori de Sabadell amb més de 500 persones, els independentistes s’han presentat com aquella força que farà front a les polítiques del PSC i de tots aquells que “es venen la ciutat a trossets”. Així ho ha dit la candidata a l’alcaldia de la Crida, Nani Valero: “Es venen la ciutat a trossets per mantenir-se aferrats al poder. Fer de Sabadell una eina més en la seva maquinària política i dictada per les especulacions lluny d’aquí”. Valero ha tancat l’acte demanat el vot per la Crida assegurant que són “imprescindibles i decisives per Sabadell” perquè ha dit “ho volem tot i ho farem possible amb vosaltres”.

La Crida per Sabadell és l'única garantia de transformació, conquesta de drets i lluita per la ciutat i arreu dels Països Catalans
21 de maig de 2023