Lleida: La Candidatura d’Unitat Popular demana el cessament immediat del regidor Joan Gómez

Nacional

La formació independentista felicita l’organització de la Consulta sobre la Independència de Lleida i el bon funcionament de la jornada electoral gràcies a la tasca […]


La formació independentista felicita l’organització de la Consulta sobre la Independència de Lleida i el bon funcionament de la jornada electoral gràcies a la tasca desenvolupada pels voluntaris implicats en tot el procés en el dia d’avui.
Tanmateix, la CUP lamenta profundament la manca de col·laboració de l’Ajuntament de Lleida enfront dels incidents que s’han produït en la xarxa wifi dels centres cívics municipals. Entenem que l’Ajuntament de Lleida, a través del seu regidor de participació ciutadana, Joan Gómez, ha actuat deliberadament en la seva voluntat de boicotejar el procés democràtic i participatiu que s’ha donat a la ciutat de Lleida.

És intolerable que el regidor de participació ciutadana de la ciutat, conscient en tot moment de les deficiències dels espais municipals, i malgrat haver estat informat puntualment dels constants problemes tècnics causats per aquest fet, hagi mostrat explícitament la seva negativa a col·laborar en la solució d’aquests, els quals només s’han produït en les dependències dels centres cívics.

Per aquest motiu, la Candidatura d’Unitat Popular de Lleida demana el cessament immediat del regidor Joan Gómez, per la seva clara oposició reiterada al procés democràtic de la consulta que s’ha acabat materialitzant en la manca de col·laboració a l’hora de cedir la connexió del cablejat directe en els centres cívics, la qual cosa hauria solucionat d’immediat els impediments tècnics.

Considerem que és intolerable acceptar la situació viscuda en la jornada electoral i  responsabilitzem directament l’Ajuntament de Lleida dels perjudicis que s’hagin pogut donar en el dia d’avui.

 

Lleida, 25 d’abril de 2010

Candidatura d’Unitat Popular

26 d'abril de 2010