Lleida: La CUP es presenta com a alternativa municipal en clau independentista i d’esquerres

Nacional

Ramon Usall, Ester Sancho, Mariona Lladonosa i Ferran Dalmau encapçalaran la llista de l'esquerra independentista  La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida va anunciar formalment, el […]Ramon Usall, Ester Sancho, Mariona Lladonosa i Ferran Dalmau encapçalaran la llista de l'esquerra independentista 


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida va anunciar formalment, el passat divendres 26 de gener, la seva intenció de presentar-se a les eleccions municipals del proper mes de maig. A les portes de la Paeria, la CUP va presentar la seva candidatura i va anunciar les persones que encapçalaran la seva llista municipal. La CUP preten convertir-se en alternativa política muncipal independentista i d'esquerres enfront del tripartit municipal.


La CUP anuncià també la composició dels primers llocs de la seva llista electoral formada per Ramon Usall, professor d'història a l'ensenyament secundari, de 29 anys; Ester Sancho, advocada laboralista, de 32 anys; Mariona Lladonosa, politòloga, de 22 anys; i Ferran Dalmau, professor de cicles formatius, de 28 anys.


La CUP té intenció de convetir-rse en alternativa política als dos projectes de ciutat que representen el tripartit municipal format per PSC, ERC i ICV, i l'aposta de dreta de CiU.


Vegeu la notícia a Vilaweb Lleida.


 

4 de febrer de 2007