Lleida: La CUP presenta la seva llista electoral

Nacional

Als peus de la Seu Vella, la Candidatura d’Unitat Popular de Lleida va presentar divendres 16 de març de 2007 els candidats i candidates que configuren […]


Als peus de la Seu Vella, la Candidatura d’Unitat Popular de Lleida va presentar divendres 16 de març de 2007 els candidats i candidates que configuren la seva llista per les properes eleccions municipals del 27 de maig. La llista electoral està integrada per 31 persones, i comprèn un 45% de dones i un 55% d’homes.


 


La CUP representa també una llista de renovació ja que compta amb una mitjana d’edat de 30 anys. Tot i la joventut que marca la mitjana d’edat, el 85% dels integrants de la llista són treballadors assalariats o bé aturats i el 15% restant, estudiants. Es tracta doncs, d’una llista de treballadors i treballadores, que majoritàriament tenen un nivell formatiu d’estudis superiors. 


Així mateix, és una llista integrada per gent amb fortes vinculacions en l'entramat social i associatiu de la ciutat i que participa en diferents moviments socials, sindicals i culturals: associacions en defensa de la llengua, entitats de cultura popular i tradicional, entitats per la recuperació de la memòria històrica, sindicats de treballadors, sindicats d’estudiants organitzacions juvenils, entitats d’ajuda a les persones sense sostre, ateneus, centres socials i casals independentistes.

18 de març de 2007