Lleida: La CUP reclama més carril bici i presenta el seu programa de medi ambient

Nacional

Al carrer Maragall, en un tram inacabat de carril bici, la CUP de Lleida ha aprofitat, el dimarts 22 de maig, per reclamar un exi central de […]Al carrer Maragall, en un tram inacabat de carril bici, la CUP de Lleida ha aprofitat, el dimarts 22 de maig, per reclamar un exi central de carril bici amb connexions radials completes al temps que ha denunciat que en moltes zones de nova construcció no s'ha habilitat aquest tipus de carril. La CUP ha presentat així les seves propostes de Medi Ambient on destaquen les realitzade en matèria de mobilitat sostenible on a més de l'esmentat carril bici es proposen aparcament dissuassoris, la garantia d'un aparcament públic en zones hospitalàries i el foment de l'ús del transport públic.


La CUP a més ha denunciat l'ecologisme de façana utilitzat com a reclam electoral per algunes forces del tripartit municipal tot considerat hipòcrita l'actitud d'aquest govern local suposadament catalanista i d'esquerres, quan ara, en període electoral promet entre d'altres la creació de l'Agència Local de l'Energía o de més carril bici. 

La CUP ha recordat que l'Ajuntament ha clausurat un pou d'energía geotermal i ha promulgat una ordenança municipal sobre l'estalvi energètic sense fer-hi cap modificació, quan queda en poc temps desfasada ja que en l'actualitat, el Decret d'Ecoeficiència de la Generalitat i el nou Codi Tècnic de l'Edificiació igualen (si no superen en alguns casos) alguns dels seus perceptes.


A més la CUP ha apostat per l'ús d'energies renovables i el reciclatge, i per l'augment i la millor gestió dels espais verds de la ciutat.

22 de maig de 2007