Lleida: La CUP reclama la plena ciutadania pels nous catalans i es solidaritza amb Palestina

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular de Lleida va presentar el passat 21 d’abril la seva candidatura a les eleccions municipals de la ciutat davant la Junta […]


La Candidatura d’Unitat Popular de Lleida va presentar el passat 21 d’abril la seva candidatura a les eleccions municipals de la ciutat davant la Junta Electoral Local. Entre els i les membres de la candidatura hi destaca la presència de Mazeed Khalilia, palestí resident a Lleida, que visualitza la voluntat de la CUP de reclamar el dret a la plena ciutadania dels nous catalans i de mostrar la seva solidaritat amb la lluita per la llibertat del poble palestí.


 


La presència de Mazeed Khalilia va servir a la CUP per denunciar, a les portes dels jutjats de la ciutat de Lleida, un procés electoral amb greus dèficits democràtics ja que exclourà de la participació política més d’un 10% dels ciutadans i ciutadanes de Lleida que veuen negats els seus drets cívics i polítics. Amb aquest acte la CUP va reclamar la plena ciutadania per tots els lleidatans i lleidatanes i en conseqüència el seu dret a votar i a ser elegits. A més, la presència de Khalilia a la llista demostra la voluntat internacionalista i solidària de la CUP que s’agermanava així amb la lluita del poble palestí per la seva llibertat.


 


Vegeu la notícia al diari La Mañana del 22 d'abril de 2007.


 


Vegeu aquí la portada del diari amb en Mazeed Khalilia.

28 d'abril de 2007