Lleida: La CUP valora de forma positiva els resultats i anuncia que ‘ha vingut per quedar-se’

Nacional

La CUP de Lleida ha valorat públicament, en una roda de premsa celebrada el dimarts 29 de maig, els resultats obtinguts en les eleccions municipals […]La CUP de Lleida ha valorat públicament, en una roda de premsa celebrada el dimarts 29 de maig, els resultats obtinguts en les eleccions municipals del passat diumenge. En primer lloc, la CUP ha agraït la confiança dels 1.030 ciutadans i ciutadanes rebels de Lleida que van donar el seu vot a la Candidatura d’Unitat Popular i al seu projecte. La CUP ha considerat un bon resultat els sufragis obtinguts a la ciutat de Lleida que l’han convertit en la sisena força política de la ciutat i en la primera força fora de la Paeria. A més la CUP ha afirmat que el seu no és un projecte amb data de caducitat i que ha vingut a l’escena política lleidatana per quedar-s’hi.


En aquest sentit la CUP ha ratificat el seu compromís de desenvolupar una oposició d'esquerres al proper equip de govern, i de ser present en el proper procés electoral municipal de la ciutat per tal de poder dur la veu de l’esquerra independentista i de les lluites populars de la ciutat al saló de Plens de l’Ajuntament a partir del 2011. 


Al marge dels resultats locals, la CUP de Lleida també ha valorat molt positivament els resultats obtinguts per la CUP al conjunt del país, on amb prop de 20.000 vots i 22 regidors, la CUP ha consolidat un espai d'esquerra independentista en la lluita municipalista arreu del país certificant així la implantació del seu projecte rupturista i al servei dels sectors populars.

 


En darrer terme, la CUP ha afirmat que creu haver demostrat que una altra forma de fer i d'entendre la política és possible, allunyada de les renuncies dels partits que es fan anomenar catalanistes i d'esquerres, allunyada de polítics professionals i pràctiques clientelars, que només fan que propulsar l'abstenció i desacreditar l'art noble de la política quan aquesta s'entén com un instrument de servei i no del qual servir-se'n. 


Podeu consultar els resultats electorals a la ciutat de Lleida en aquest enllaç. Aquí trobareu els resultats per barris.

29 de maig de 2007