Manresa: La CUP dona suport a la Campanya “3oo anys d’ocupació, de resistència”

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular de Manresa dóna el seu suport a la campanya duta a terme unitàriament per l’Esquerra Independentista sota el lema “3oo anys […]La Candidatura d’Unitat Popular de Manresa dóna el seu suport a la campanya duta a terme unitàriament per l’Esquerra Independentista sota el lema “3oo anys d’ocupació, de resistència”.


Aquesta campanya, presentada simultàniament a Barcelona i València a l’abril d’enguany, persegueix dos objectius clars: per una banda, recordar que fa 300 anys que l’exèrcit borbònic va guanyar la batalla d’Almansa, i com a conseqüència, l’aniquilació contínua dels Països Catalans; per l’altra, denunciar la situació de negació dels drets col·lectius que continuen patint els Països Catalans, ja que no existeix el dret d’autodeterminació que permeti decidir lliurement el futur. La campanya es desenvoluparà al llarg dels propers anys en tots els fronts de lluita, als carrers, els llocs de treball, l’ensenyament, i als pobles i ciutats d’arreu de la nació catalana.

La pròxima mobilització nacional tindrà lloc a Xàtiva al 30 de juny a la tarda sota el lema “1707 Decret de Nova Planta. 2007 Estatuts d’Autonomia.

Sense Autodeterminació no hi ha democràcia” i, a part de la manifestació, hi haurà una trobada de cultura popular.

Les persones que vulguin més informació sobre la campanya poden visitar el web http://www.300anys.cat

14 de juny de 2007