Manresa: la CUP finalitza la campanya amb un acte públic

Nacional

La Candidatura d’Unitat Popular ha organitzat per aquest divendres l’acte de final de campanya. L’acte consistirà en una parlaments, botifarrada i el concert del grup […]La Candidatura d’Unitat Popular ha organitzat per aquest divendres l’acte de final de campanya. L’acte consistirà en una parlaments, botifarrada i el concert del grup Plouen Catximbes de Manresa.


A partir de les 8 del vespre es donarà el tret de sortida a l’acte de final de campanya de la CUP, amb una botifarrada popular (també amb menjar per vegetarians). Seguidament, començarà el concert i els parlaments. Per a tots els públics, Plouen Catximbes convinen un seductor imaginari propi (en el vessant creatiu i sobretot en el líric) amb una música que

incorpora tocs de reggae amb aire britànic actual. Això sí, són directes, crus i sincers. Com el disc, que ha estat enregistrat als estudis DoctorRnRic, a Vic, base d’operacions del tècnic Enric Carbonell (que ja

ha treballat a l’estudi amb Agustí Busom o Paul Fuster i que ens ofereix el so en directe de bandes com Betagarri, Ranking Soldiers… ).

Després de l’èxit del seu primera llarga durada, Plouen Catximbes, i la llarga gira durant el 2006, la banda manresana un nou espectacle, lírica, lisèrgica i rock’n’roll , on ens amplien el seu imaginari propi a tocs de pop i reggae.

25 de maig de 2007