Manresa: La CUP fa públic que es presenta a les municipals

Nacional

La Candidatua d'Unitat Popular va fer públic ahir en roda de premsa la seva voluntat de concórrer a les properes eleccions municipals. La CUP creu […]La Candidatua d'Unitat Popular va fer públic ahir en roda de premsa la seva voluntat de concórrer a les properes eleccions municipals.


La CUP creu que a Manresa cal una veu que exposi amb claredat que no s’estan fent bé les coses, a nivell de país això és potser més necessari encara.  El col·lectiu municipalista argumenta també que, després de la decepció dels estatuts i de la renúncia dels partits parlamentaris a plantejar l’exèrcici del dret a l’autodeterminació com a una prioritat política irrenunciable, pensem que cal que l’independentisme torni a situar la denúncia de l’actual marc legal constitucional en el centre del debat polític. Per això tenen molt sentit les CUP i per això cada cop som més. A les nostres comarques ja son a Sallent, a Navarcles, a Berga i a Manresa.


La CUP és una formació sense subvencions públiques ni crèdits renegociables, sense presència en els grans mitjans de comunicació, i basada unica i exclusivament en el treball voluntari i desinteressat d’homes i dones de la ciutat. La formació independentista, a les passades eleccions municipals, va estar a punt d'obtenir representació, i creu que ara es converteix en una opció política decisiva per l'alta probabilitat d'aconseguir-ne.


Candidatura d'Unitat Popular de Manresa

[email protected]

http://manresa.cup.cat

20 de febrer de 2007