Martorell: En ciment no ens mullem

Nacional

La Regidoria de Serveis Urbans, Medi Ambient i Via Pública de l’Ajuntament de Martorell ha organitzat, per al pròxim diumenge 2 de desembre, una plantada […]La Regidoria de Serveis Urbans, Medi Ambient i Via Pública de l’Ajuntament de Martorell ha organitzat, per al pròxim diumenge 2 de desembre, una plantada popular d’arbres de ribera als marges del riu Anoia. Aquesta activitat ha d'implicar el veïnat de Martorell per tal de mobilitzar-se en la defensa dels espais fluvials de Martorell i la conservació del seu bosc de ribera.


Des de la CUP veiem amb molt bons ulls que des del consistori es duguin a terme iniciatives per tal d'acostar la població al territori i s'estableixin accions per a la conservació d'espais.


En rius Llobregat i Anoia configuren un valuós patrimoni natural per a la nostra ciutat i, en aquest sentit, són positives totes aquelles accions que posin l'accent en la revalorització social d'aquests espais sovint oblidats i menystinguts.


Ara bé, des de la CUP no podem amagar el nostre temor davant els futurs projectes que l'actual equip de govern pugui tenir per als rius Llobregat i Anoia al seu pas pel municipi. Ens agradaria pensar que CiU no tirarà endavant cap projecte perjudicial per als espais fluvials que tenim a la vora. Malgrat tot, no podem passar per alt l'obsessió que els convergents han tingut per canalitzar els rius, talment com si de la ciutat de Balaguer es tractés.


Des de la CUP diem un sí rotund a mullar-se per l'Anoia i implicar-se per recuperar el bosc de ribera. Ara, esperem que aquesta activitat de diumenge no sigui la darrera en un riu natural. Amb el ciment no ens hi trobareu.


Candidatura d'Unitat Popular de Martorell

30 de novembre de 2007

2 de desembre de 2007