En marxa cap a Sant Celoni! Dissabte… Tu resols el #trencaclosques!

Nacional

La CUP-PA celebra dissabte la seva 5a Assemblea d’electes municipals amb l’objectiu d’avançar cap a la ruptura


Centenars de regidores i militants de la CUP-PA estan cridades a participar, aquest dissabte, a una nova Assemblea d’electes municipals. La cinquena. Una trobada que té per objectiu fer avançar el procés de ruptura independentista des d’aquell front en el qual som més fortes: Els municipis. Perquè és des d’aquí que s’està intentant aturant la sagnia de la pobresa energètica i investigant certs casos de corrupció. Des d’aquí s’enceta la desobediència, obrint els ajuntaments ja sigui el 12 d’octubre o el 6 de desembre. I des d’aquí tractem també de recuperar les sobiranies. Llavor, arrel i fruit. La tendresa de la base.

Però els fonaments són com un trencaclosques, en el que encara ens falten fitxes. I ja t’has adonat que tu ets una d’aquestes peces, que amb tu resolem el trencaclosques. Sem i Som Països Catalans. Estimem i estimam. Per això, t’animem a inscriure’t a l’Assemblea de dissabte. Una trobada al Teatre Ateneu de Sant Celoni que servirà per mantenir el nostre pols comunicatiu i no deixar que ens marquin el discurs. 

Les electes de la CUP-Poble Actiu posem l’accent en el territori que ja estem construint, sense esperar que ens el facin. Per això el nostre crit de ruptura no és neutre, ni moderat. Un nou món és indestriable del nom que rebi. Així que si ets electe de la CUP-PA o membre d’una Assemblea local i vols acompanyar la persona regidora, apunta’t a l’assemblea de dissabte! Debatrem, divergirem i confluirem. Riurem i dinarem plegats.

Tu resols el trencaclosques!

23 de novembre de 2016