Mataró: La CUP participa en la inauguració del monument que honora les víctimes del franquisme

Nacional

"La seva absència els fa molt presents", aquesta és la inscripció que hi ha al peu del monument a les víctimes del franquisme, fet per […]"La seva absència els fa molt presents", aquesta és la inscripció que hi ha al peu del monument a les víctimes del franquisme, fet per Pierre Chiriotti a instàncies del Grup per a la Recerca de la Memòria Històrica de Mataró (GRMH) i que, després de molts anys d'espera injustificada, ha estat inaugurat aquest dissabte 3 de març de 2007.


L'acte inaugural ha comptat amb els parlaments de les autoritats

municipals (alcalde i regidor de cultura), de la representant de la Memòria Democràtica de la Generalitat de Catalunya i de Maria Modesta Rodríguez (GRMH).


Finalment, la coral Primavera per la Pau ha fet una excepcional actuació interpretant peces de Raimon, de Lluís Llach i al·lusions a Bertolt Brecht.


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP), també ha participat a la

inauguració del monument amb la voluntat d'honorar la memòria dels

mataronins i les mataronines víctimes del feixisme espanyol. Carme Polvillo, acompanyada de Pep Riera i altres membres de la formació, ha dipositat una senyera i un ram de flors amb el missatge "Mai oblidarem el vostre sacrifici".


CUP de Mataró

3 de març de 2007

4 de març de 2007