Mataró: Pel dret a practicar el nudisme

Nacional

La CUP presenta al ple de dijousque ve una proposta de resolució perquè a les platges de Mataró es pugui precticar el nudisme en condicions. […]


La CUP presenta al ple de dijousque ve una proposta de resolució perquè a les platges de Mataró es pugui precticar el nudisme en condicions.

El nudisme és una pràctica estesa arreu del món i practicada per tot tipus de creences i ideologies ben diverses. En general, el nudisme transmet uns valors d'iguatat i de respecte envers els altres i l'entorn natural, i és una manera de gaudir del contacte absolut del cos amb la natura.

Per tot això, i atès que moltes persones de Mataró s'han de desplaçar a altres municipis de la comarca per practicar el nudisme en condicions i que l'estiu passat un banyista va ser agredit per uns intol·lerants, la CUP demana al Ple que l'Ajuntament proveeixi de servei de dutxes i vigilància la zona de la platja ocupada habitualment per nudistes i que es faci respectar el dret de tota persona a practicar el nudisme a qualsevol platja de Mataró.

 Proposta pel dret a practicar el nudisme 38.63 Kb

2 de juny de 2008