Maulets fa una crida a donar suport a la CUP

Nacional

El proper 27 de maig les catalanes i catalans sota admi nistració espanyola estem cridade s a votar: hi ha eleccions municipals i als parlaments […]El proper 27 de maig les catalanes i catalans sota admi nistració espanyola estem cridade s a votar: hi ha eleccions municipals i als parlaments auton òmics de les I lles i el País Valencià . També les joves ens veiem abocades a escollir entre diverses opcions polítiques que, al capdavall, en la seua majoria, en representen una de sola, l'espanyolisme i el capitalisme salvatge, en la seua forma crua del liberalisme o sota l'aparent pell de corder de la socialdemocràcia. I més enllà de la marca política que representen, ens trobem amb una elit social emergent: l'anomenada classe política, que treballa únicament per a la seua supervivència i perpetuació i ignora les múltiples problemàtiques del país, com l'habitatge, la precarietat laboral, la destrossa del territori o les agressions a la llengua catalana.


Tanmateix, des les darreries dels anys 70 trobem als Països Catalans una alternativa bastida per i des de l'Esquerra Independentista per fer front, des dels municipis, barris, viles i ciutats del país, a tota aquesta lògica política electoralista: les Candidatures d'Unitat Popular (CUP); i per construir des de la base un model alternatiu de país. Unes candidatures que serviran, doncs, per a fer polítiques participatives i de proximitat per la preservació del medi ambient, per garantir els drets de les classes populars i la conservació dels trets identitaris propis del nostre poble.

Una opció que ha donat, des dels passats comicis de 2003, un salt qualitatiu que li ha permés passar de 15 candidatures a 51, estant present a importants pobles, ciutats i capitals de comarca del Principat, a més de presentar la primera al País Valencià, a Barxeta.

Així, des de Maulets, el Jovent Independentista Revolucionari, entenem que les CUP són la única opció política que representa els interessos de les classes populars catalanes, i, per extensió, dels i les joves del país. Les úniques candidatures que aprofundeixen en la participació ciutadana i recullen, en els seus programes electorals i la seua acció diària arreu del país, més enllà de les conteses electorals, els principis d'actuació i propostes que Maulets tenim per al jovent dels Països Catalans. Unes candidatures que, en clau de moviment, serveixen per visualitzar a nivell institucional i de mitjans tota la feina que des de l'Esquerra Independentista es realitza.

Així, Maulets volem donar tot el nostre suport a les CUP d'arreu del país, i convidem a tots i totes les joves que tinguen l'opció, que el proper diumenge 27 de maig aposten pel canvi i aposten per l'Esquerra Independentista, tot recordant que la lluita als pobles no acaba ni comença en cap jornada electoral, sinó que sols continua.


 


MAULETS  

17 de maig de 2007