Montsequiu: 71.243, el núm. de la loteria de la CUP i el pressupost de la guarderia que no s’ha fet.

Nacional

La CUP de Montesquiu ha posat a la venda participacions de la Loteria de Nadal amb el número 71243. Aquest número no és un número […]


La CUP de Montesquiu ha posat a la venda participacions de la Loteria de Nadal amb el número 71243. Aquest número no és un número qualsevol ja que és la quantitat de diners que l’equip de govern de l’Ajuntament de Montesquiu va rebre l’any 2006 per construir una nova guarderia. El nou centre no s’ha construït mai, i a més, actualment no hi ha aquests diners per a fer-ho.

La CUP de Montesquiu ha hagut de contactar amb l’administració número 14 de la ciutat d’Elx (País Valencià) ja que aquesta era l’administració que tenia aquest número. En un principi, la integritat del número la tenia reservada una Confraria de la mateixa ciutat però aquesta ha tingut la gentilesa de donar-nos 40 dècims dels quals se n’han fet 200 participacions a 5 euros (4 € destinats al joc i 1 € de donatiu). La CUP de Montesquiu preveu que amb pocs dies s’exhaureixin les participacions ja que hi ha hagut molta gent del poble que ha fet reserves d’adquisició del número.
4 de novembre de 2010