Navarcles: Aleix Solé serà el nou cap de llista de la CUP a Navarcles

La Candidatura d’Unitat Popular de Navarcles tornarà a presentar-se a les eleccions municipals com a alternativa d’esquerres amb Aleix Solé encapçalant la llista de candidats […]La Candidatura d’Unitat Popular de Navarcles tornarà a presentar-se a les eleccions municipals com a alternativa d’esquerres amb Aleix Solé encapçalant la llista de candidats i substituïnt a Toni Fernandez, que enguany, ocuparà el simbòlic darrer número de la llista electoral. Aleix Solé actualment combina els estudis d’història a la Universitat Autònoma de Barcelona amb el treball de conserge. Forma part de la CUP des de l’any 2000 i ha participat en diverses experiències eudcatives a Nicaragua.


L’acompanyaran al capdamunt de la llista: Xavier Oliveras, geògraf (núm. 2); Sussana Fernandez, assitent social (núm. 3) i el nouvingut a Navarcles Xavier  Puigbó, actualment regidor a l’Ajuntament de Castellnou de Bages i tècnic en telecomunicacions. La CUP serà possiblement la única candidatura que renovarà el cap de llista a Navarcles.


La CUP afronta unes eleccions convençuda d’obtindre representació municipal després de quedar-se a 9 vots d’assolir una regidoria l’any 2003, i és per això que creu que serà una força decisiva per Navarcles. Cal recordar que un error d’escriptura en una acta de mesa electoral otorgava incorrectament 10 vots de més a CUP i durant dos dies va tenir representació. La CUP fent un gest d’humiltat i honestitat va renunciar voluntàriament als 10 vots i no va posar cap impediment en solucionar l’error. Això va permetre que ERC assolís representacío al consitori. En conseqüencia d’això, Aleix Solé manifesta que “creiem fermament en la obtenció de representació, i per tant qui voti la CUP per les municipals no llençarà el seu vot. Nosltres volem ser la renovació de Navarcles perquè en veiem la necessitat i perquè ens sentim preparats per això”

CUP Navarcles

[email protected]

http://www.navarcles.cup.cat

25 d'abril de 2007