Navàs: La CUP convoca una jornada de participació sobre el POUM

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular de Navàs ha preparat un Punt de Trobada, una jornada de participació oberta a tots els vilatans, sobre el POUM per […]La Candidatura d'Unitat Popular de Navàs ha preparat un Punt de Trobada, una jornada de participació oberta a tots els vilatans, sobre el POUM per al proper dissabte amb l'objectiu d'exposar algunes de les seves propostes i de recollir les aportacions dels navassencs i navassenques que hi vulguin participar.

El proper dissabte 28 de febrer, a les 6 de la tarda, a la bibiloteca pública de Navàs tindà lloc l'anomenat Punt de Trobada, obert a tots els navassencs i navassenques, on està previst l'exposició per part de militants de la CUP de Navàs del treball fet entorn el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Navàs que l'Ajuntament està preparant.

L'organització vol, amb el Punt de Trobada, posar sobre la taula quin anàlisi fa del municipi a nivell urbanísitic i social, quin model de poble té i apuntar algunes de les propostes que farà arribar al grup redactor del POUM perquè les puguin valorar i incorporar al POUM. L'objectiu principal però de la trobada és que tots els navassencs que ho vulguin facin les seves aportacions i que la CUP les pugui recollir dins el seu plec de propostes.

L'Ajuntament de Navàs va iniciar el passat desembre el procés del POUM amb una taula de participació tal i com la llei d'urbanisme els obliga i ja ha aprovat al ple municipal l'Avanç del POUM que servirà de guió per a elaborar la proposta del POUM del qual està previst fer-ne l'aprovació inicial abans de l'estiu. La candidatura independentista hi ha participat activament i de forma constructiva.

Candidatura d'Unitat Popular de Navàs

[email protected]

Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l

http://www.navas.cup.cat


=============================


23 de febrer de 2009