El 2 de novembre concentracions a Vilafranca i Vilanova de suport als ‘Encausats dels Monjos’

Nacional

El 3 de novembre comença a Vilanova el judici als joves penedesencs procesats pels fets dels Monjos. La Coordinadora Antirepressiva del Penedès (CAP) ha convocat […]


El 3 de novembre comença a Vilanova el judici als joves penedesencs procesats pels fets dels Monjos.

La Coordinadora Antirepressiva del Penedès (CAP) ha convocat per dijous dues concentracions a Vilafranca i Vilanova en solidaritat amb els encausats dels “fets dels Monjos”. Divendres comença el judici La Coordinadora Antirepressiva del Penedès pretén, amb aquestes mobilitzacions, exigir l’ absolució des encausats i condemnar la impunitat policial. Les concentracions es faran a partir de les 8 del vespre davant els ajuntaments d’ambdues poblacions. S’ha de tenir en compte que el dia següent – 3 de novembre- es realitzarà el judici, als jutjats nous de Vilanova. Per aquest mateix dia, la CAP ha convocat una concentració davant dels jutjats a les 9 del matí, hora en què està previst que comenci el judici.

La campanya en pro dels encausats dels Monjos ha comptat amb diferents xerrades i actes solidaris arreu dels Països Catalans, com per exemple les xerrades realitzades a Vic, Vilanova i diferents barris de Barcelona, o el concert solidari a Beniarrès (comarca d’El Comtat, País Valencià). La Coordinadora Antirepressiva ha comunicat que condemna fermament la desestimació d’una moció presentada per la CUP que demanava que el Ple Municipal demanés l’absolució dels encausats i condemnés la impunitat policial i l’assetjament contra els moviments socials. La moció va ser desestimada tant pel PSC, PSOE i PP com per CiU i ERC.

www.el3devuit.cat
27 d'octubre de 2006