Els partidaris del «No» demanen el dret a l’Autodeterminació en un gran acte

Nacional

Sota el lema «El 18 NO, el 19 Autodeterminació» la Plataforma pel Dret de Decidir i la Campanya Diguem NO convoquen a un acte massiu […]


Sota el lema «El 18 NO, el 19 Autodeterminació» la Plataforma pel Dret de Decidir i la Campanya Diguem NO convoquen a un acte massiu de reafirmaciò nacional que serveix, alhora, de cloenda de la campanya del referèndum. Serà aquest divendres 16 de juny, a partir de les 12h. del migdia. L’acte consistirà en l’elaboració sota l’Arc de Triomf d’una gran senyera per part de tot el poble que hi participi col·locant clavells vermells. Els participants recolliran els clavells vermells davant el monument de Rafael Casanova i es dirigiran a l’Arc de Triomf per dipositar-lo configurant una senyera de grans dimensions.
De 19 h. a 21 h. del vespre es farà un acte que subratllarà el protagonista de la societat civil mitjançant la col·locació dels darrers 100 clavells per part de personalitats destacades del món associatiu, cultural, professional, esportiu, etc.

La cloenda de l’acte comptarà amb breus parlaments i es tancarà amb el Cant de Els Segadors.

Des de la Campanya «Diguem No» al Bages es fa una crida a la mobilització en aquests darrers dies de campanya i en concret a la participació d’aquest acte a Barcelona.
 
Plataforma "pel Dret de Decidir" i Campanya "Diguem NO" al Bages

15 de juny de 2006