Programa marc: «Autodeterminació i Països Catalans», el dissabte 17 a Berga

Nacional

"Autodeterminació i Països Catalans" és el títol de la nova jornada de treball que ha organitzat la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) amb motiu del procés […]


"Autodeterminació i Països Catalans" és el títol de la nova jornada de treball que ha organitzat la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) amb motiu del procés d'elaboració del programa marc que ha de permetre a l'organització poder presentar-se a les eleccions municipals de l'any que ve. En aquesta ocasió els participants debatran sobre els Països Catalans i la manera com s'han d'organitzar, així com sobre el model socioeconòmic i, també, el salt de la política municipal a la proclamació de la independència


D'aquesta manera, i atenent a la importància que té el conjunt de la nació per a la CUP, la formació dedicarà una de les sessions del procés d'elaboració del programa marc al conjunt de territoris dels Països Catalans per aprofundir en els diferents ritmes de procés d'alliberament i en definitiva per definir el país que volem i el full de ruta a seguir.

La CUP reitera que les jornades de treball són obertes a qualsevol ciutadana o ciutadà que hi vulgui dir la seva i que vulgui fer sentir la seva veu, consolidant d'aquesta manera l'elaboració d'un programa marc que haurà estat plural i participatiu. De fet, si algun adjectiu defineix aquestes trobades és el d'obert i col·laboratiu, atès que el protagonisme de les sessions rau precisament en els i les assistents, que aporten els seus diversos punts de vista sobre els temes a tractar.

En aquest sentit, la formació anima militants i simpatitzants a acudir a la propera sessió, que tindrà lloc el proper dissabte 17 de juliol a partir de les deu del matí a l'Escola Pública Sant Joan de Berga. La ciutat escollida aquesta vegada ha estat Berga -amb la CUP de Berga com a amfitriona-, coincidint amb la celebració aquest cap de setmana del Rebrot, l'Aplec de Joves dels Països Catalans que organitza cada any Maulets a la capital del Berguedà.

Eixos de debat:
On comencen i on acaben exactament els Països Catalans?
En base a quin model polític s’organitzaran els PPCC independents?
Quin model socioeconòmic volem per al nou estat?
Com es passa de la política municipal a la proclamació d’independència?
Com encaixen els diferents ritmes de procés d’alliberament?
Què vol dir «independència» en el món globalitzat?
Quin país volem? I com ho aconseguirem?
AULA1
10 del matí:
Territori
4 de la tarda:
Procés d’alliberament

AULA2

10 del matí
Model d’estat
4 de la tarda
Model socioeconòmic
14 de juliol de 2010