El regidor de la CUP de Girona, Jordi Navarro diu que «Som aquí per donar veu als qui durant molts anys no n’han tingut»

Nacional

Aquest migdia s’ha constituït l’Ajuntament de Girona per al període 2011-2015, amb tres regidors de la CUP. La formació, que serà a l’oposició, s’ha compromès […]


Aquest migdia s’ha constituït l’Ajuntament de Girona per al període 2011-2015, amb tres regidors de la CUP. La formació, que serà a l’oposició, s’ha compromès a fer política de forma ‘humil, voluntària i amb vocació de servei al poble’

Avui al migdia s’ha constituït l’Ajuntament de Girona, que comptarà amb tres representants de la CUP durant aquest mandat. Els tres regidors de la candidatura han promès el càrrec, en què han fet públic el seu compromís a servir la ciutadania gironina, el poble català, i treballar per la justícia social i per uns Països Catalans independents i equilibrats ambientalment.

En la votació d’investidura, els tres edils de la formació s’han votat a si mateixos, tal i com havia anunciat la CUP. Això no ha impedit, però, que Carles Puigdemont hagi estat investit com a nou alcalde. El portaveu de la CUP, Jordi Navarro, que lluïa una samarreta en contra de les retallades, ha recordat a Puigdemont que té una majoria molt feble, i que haurà de ser dialogant i saber cedir, si vol garantir la governabilitat del consistori.

Finalment, en un intens i emotiu discurs, Navarro ha agraït a totes les persones que han fet possible que la CUP hagi obtingut representació, i ha repassat els principals eixos que guiaran l’acció institucional del grup municipal de la CUP durant aquests pròxims anys. El portaveu ha expressat que la CUP ha arribat a l’Ajuntament per ‘donar veu als qui durant molts anys no l’han tingut’, i s’ha compromès a fer política de forma ‘humil, voluntària i amb vocació de servei al poble’.

1 de juliol de 2011