Tots els regidors de la CUP plantaran Reñé avui a la Llotja

Nacional

Davant la invitació rebuda pels regidors que la CUP té a Alfés, Les Borges Blanques i Torà, a assistir el dia de demà 11 de […]


Davant la invitació rebuda pels regidors que la CUP té a Alfés, Les Borges Blanques i Torà, a assistir el dia de demà 11 de juliol de 2010 a l’acte JORNADA DEDICADA AL MÓN LOCAL, consistent en dues conferències, la primera a les 10h a càrrec del President de la Diputació de Lleida “Un any de servei al món local” i la segona a càrrec del Director General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya Sr. Joan Cañada “Els reptes de futur del món local”, on segons la pròpia Diputació han confirmat assistència més de 250 alcaldes i regidors de les comarques lleidatanes.

Volem manifestar que tots els regidors de la CUP declinen la invitació a aquest acte i no assistiran al mateix en senyal de protesta, per considerar:

1.- En primer lloc, que es tracta d’un acte propagandístic de partit, ja que on ha de donar compte de la seva gestió el President Sr. Reñé és als plens de la Diputació i, si vol fer un exercici addicional d’informació al conjunt dels municipis i de la ciutadania, ja té a la seva disposició la web de la Diputació, sense haver de generar despeses innecessàries.

2.- En segon lloc, que aquest acte totalment innecessari, causarà una despesa supèrflua en temps de crisi i retallades als serveis més bàsics de la ciutadania i als ja minvats recursos locals, que considerem una burla als ciutadans i ciutadanes, així com que fa un flac favor a la credibilitat de les institucions.

3.- Per tot això, exhortem al President de la Diputació a suprimir aquest acte i, en el seu lloc, destinar tota la partida prevista, per exemple, a ajuts a les escoles bressol dels municipis que més ho necessitin després que el govern de la Generalitat els hagi retirat recursos per educació.

4.- I per últim fem una crida a tots els regidors i regidores dels altres partits a sumar-se a aquesta plantada, deixant d’assistir a l’esmentada jornada.
A Lleida, 10 de juliol de 2012.

11 de juliol de 2012