Es repeteix el menyspreu d’IQOXE vers el Parlament

Nacional

Avui, cap dels alts càrrecs d’IQOXE (José Luís Morlanes i Ricardo Leal) no han comparegut davant de la Comissió d’Estudi del Parlament de Catalunya sobre […]


Avui, cap dels alts càrrecs d’IQOXE (José Luís Morlanes i Ricardo Leal) no han comparegut davant de la Comissió d’Estudi del Parlament de Catalunya sobre la Seguretat del Sector de la Petroquímica de Tarragona. D’aquesta manera planten per segona vegada consecutiva al Parlament i el continuen menyspreant, igual que han fet amb els treballadors i els familiars de les víctimes. Per a la CUP aquest fet evidencia la manca de respecte que aquests representats dels poders fàctics del Camp de Tarragona tenen vers el conjunt de portaveus dels grups parlamentaris i, en definitiva, vers la població que convivim a la vora del conjunt petroquímic més gran del Sud d’Europa.

L’única persona que avui ha comparegut ha estat Ferran Cabré, cap de la planta. La seva intervenció ha estat un cop més decebedora ja que no guardava relació amb el que havia de ser l’objecte de la seva compareixença. La CUP considera que les seves respostes no solament han estat incompletes sinó que a més no ha contestar algunes qüestions concretes que s’han plantejat i, fins i tot, s’ha pogut veure com en determinats moments s’absentava de la comissió per poder assistir-se del seu lletrat.

11 de novembre de 2020