Reus: La CUP surt al carrer per demanar que s’aturi l’ARE de la Boca de la Mina

Nacional

La campanya de la Candidatura d'unitat Popular (CUP) contra les Àrees Residencials Estratègiques (ARE), impulsades per la Generalitat, no s'atura. Avui al matí la CUP […]


La campanya de la Candidatura d'unitat Popular (CUP) contra les Àrees Residencials Estratègiques (ARE), impulsades per la Generalitat, no s'atura. Avui al matí la CUP de Reus ha col·locat un punt d'informació a la Boca de la Mina, espai afectat per un ARE de 112 hectàrees, on es té previst que s'hi construeixin uns 7000 habitatges, la meitat dels quals seran de protecció oficial.

Des d'aquest punt d'informació, la CUP ha explicat a les persones que s'hi apropaven el perquè de la seva oposició al projecte. I és que segons ha explicat a delCamp.cat David Vidal, membre el partit independentista, "a Reus hi ha 6000 habitatges buits i per tant, el fet que s'hi vulguin construir 7000 habitatges s'allunya molt de la realitat de la demanda, encara que 3500 siguin de protecció oficial". Segons la CUP, caldria fer una borsa d'habitatge per tal de donar sortida als 6000 habitatges buits de la ciutat i que a més anés dirigida als sectors de la població amb més dificultats.

Finalment, Vidal ha apel·lat al "valor sentimental i natural" que té la Boca de la Mina per a molts reusencs i que "amb la construcció d'aquest ARE, el més gran del Principat, desapareixeria".

Membres de la formació s'han distribuït per la zona per repartir octavetes informatives sobre aquest projecte i han penjat cartells opositors a l'ARE.

10 de maig de 2010