Sabadell: Solidaritat amb l’Escletxa, aturem la violència immobiliària!

Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell volem solidaritzar-nos amb els i les membres de l’Assemblea de Joves de Sabadell, dinamitzadors de l’Ateneu Popular […]Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell volem solidaritzar-nos amb els i les membres de l’Assemblea de Joves de Sabadell, dinamitzadors de l’Ateneu Popular Escletxa, davant de l’última agressió patida, aquest cop per part del propietari, responsable contractant de l’empresa d’enderrocs que de manera unilateral i sense avís van iniciar les tasques d’enderrocament del sostre de l’Ateneu.


 Des de la CUP volem denunciar: 

  • La complicitat de l’Equip de Govern, i en especial de l’àrea d’urbanisme, per haver donat el permís parcial corresponent d’enderrocament de sostres i entrades el passat mes d’abril. Ens trobem davant d’un fet gravíssim, l’Ateneu es troba ocupat des de el mes de desembre de l’any passat, i aquest permís fou otorgat el mes d’abril del present any. Ens trobem davant d’un acte de complicitat de les pràctiques mafioses del propietari de l’immoble per tal de foragitar els ocupants, sense esperar ni tant sols una ordre de desallotjament per part d’un jutge, fet de moment inexistent.
  • Denunciem que aquest fet és la culminació de tota una sèrie d’atacs contra l’Escletxa: atacs nazis, intimidacions als membres de l’Ateneu…, fets que cal emmarcar-los en una campanya d’assetjament i ciminalització del jovent que lluita, i en aquest cas contra l’Assemblea de Joves de Sabadell i l’Ateneu Popular Escletxa.
  • Fem una crida a la societat civil a iniciar un procés de mobilització i denúncia contra aquestes pràctiques mafioses encarades a incrementar l’especulació urbanística a la nostra ciutat.  


Des de la CUP continuarem denunciat aquestes pràctiques i posant-nos al costat de tots aquells que pateixen aquest tipus dE violència. 


Candidatura d’Unitat Popular


Sabadell, 5 de juny de 2008

5 de juny de 2008