Sallent: La CUP demana que es creï un servei per a la reutilització d´estris vells

Nacional

Fomentar des de l'Ajuntament que es puguin aprofitar estris vells tant provinents de l'àmbit públic com de particulars. És l'objectiu d'una moció presentada pel grup […]


Fomentar des de l'Ajuntament que es puguin aprofitar estris vells tant provinents de l'àmbit públic com de particulars. És l'objectiu d'una moció presentada pel grup municipal de la CUP de Sallent, aprovada en l'últim ple municipal. 

A partir de l'acord, el consistori es compromet a establir un punt de gestió per a la reutilització d'estris vells i alhora iniciar una campanya que ho fomenti. Segons la proposta de la CUP, el consistori hauria de fer els primers passos i liderar aquesta iniciativa "permetent que mobiliari urbà o material d'oficina en desús pugui ser reutilitzat per entitats i particulars" del poble. En una segona fase, segons els promotors de la iniciativa, el consistori hauria de fer de "punt de suport, difusió i gestió d'entrega i recollida d'estris de particulars".
En el ple també va prosperar una moció en què la CUP reclama que l'Ajuntament elabori un pla de compres perquè hi hagi un major equilibri en l'adquisició de béns i serveis per part del consistori entre els comerços locals.

Font: Regió7.cat

20 de maig de 2010