Sant Celoni: Entre tots podem salvar Can Riera de l’Aigua

Nacional

En el marc de la campanya sobre l'ARE, dijous, 15 de gener, a les 8 del vespre, a la biblioteca l'Escorxador, comptarem amb una xerrada […]En el marc de la campanya sobre l'ARE, dijous, 15 de gener, a les 8 del

vespre, a la biblioteca l'Escorxador, comptarem amb una xerrada

informativa titulada La lluita contra les ARE als altres municipis de

Catalunya, amb la participació de regidors de Valls i Vilanova i la

Geltrú.


A més, divendres, 16 de gener, la CUP portarà la informació sobre l'ARE als barris: serà a les 19.30 al local de l'associació de veïns de les Borrelles i al del Baix Montseny. Aquestes xerrades descentralitzades estan obertes a tots els veïns que hi vulguin assistir.

Recordeu que aquest dissabte, 17 de gener, es farà la jornada reivindicativa sobre l'ARE que dissabte passat es va haver d'ajornar a causa de la pluja. Així, ens trobarem a les 11 del matí a la plaça de la Vila per anar, guiats pel biòleg celoní Josep M. Panareda, a passejar per Can Riera de l'Aigua (cal dur bolígraf). A partir d'aquesta hora i al llarg del matí a la plaça de la Vila els pintors locals Xavi Plana i Miquel Deulofeu pintaran un mural amb la referència de la zona dels Maribaus i Can Riera de l'Aigua. A la tarda, a partir de les 6, a la plaça de la Vila comptarem amb l'actuació de la Colla Bastonera Quico Sabaté i de la Colla de Diables de Sant Celoni. Seguidament, la CUP llegirà un manifest.

13 de gener de 2009