Solidaritat amb el vaixell ‘Estelle’

Nacional

L’exercit va abordar ahir l’Estelle en aigües internacionals, a trenta milles de la costa de Gaza. A hores d’ara l’embarcació es troba al port israelià […]


L’exercit va abordar ahir l’Estelle en aigües internacionals, a trenta milles de la costa de Gaza. A hores d’ara l’embarcació es troba al port israelià d’Ashdod i la tripulació detinguda a l’espera de ser alliberada o de passar a disposició judicial.

Des de la CUP volem transmetre tot el suport amb la tripulació del Veler Estelle entre els quals hi ha la catalana Laura Arau, i entenem que la solidaritat no pot ser un motiu de delicte per tant demanem el seu alliberament immediat així com el cessament del bloqueig que pateix el poble palestí.

Volem denunciar la impunitat de l’Estat d’Israel no només en assaltar en aigües internacionals els distints vaixells que com l’estelle han intentat trencar el bloqueig arribant a Palestina per la costa de la Franja de Gaza. Sinó també pels reiterats i permanents incompliments de les resolucions de la ONU que atempten clarament contra els drets dels i les palestines.

Volem demostrar, una vegada més, tota la solidaritat amb el poble palestí i desitgem que no s’allargui més aquesta repressió tant injusta que pateix des de fa més de 60 anys i que l’estat israelià posi fi a l’ocupació.

19 d'octubre de 2012