La Vansa i Fórnols: Presentació del projecte municipalista de la CUP

Nacional

Divendres passat a Cornellana, la CUP de La Vansa i Fórnols (Alt Urgell) va presentar el seu projete municipalista davant una trentena d'assistents.   L'acte […]Divendres passat a Cornellana, la CUP de La Vansa i Fórnols (Alt Urgell) va presentar el seu projete municipalista davant una trentena d'assistents.


 


L'acte va consistir d'una xerrada a càrrec de Josep A. Vilalta (candidat a l'alcaldia per les CUP Torà) el qual es va encarregar d'explicar per sobre els objectius i les característiques de les CUP, va parlar sobre els àmbits de preocupació i va remarcar que el projecte pertany a l'Esquerra Independentista.


 


Tot seguit Antoni Martínez va fer un discurs sobre la política local i nacional amb crítiques a la manera de governar de la zona i dels polítics actuals i va subratllar que la llista encapçalada per Daniel Tarrés era una candidatura del poble i pel poble.


 


Finalment, Daniel Tarrés el candidat a l'alcaldia de l'ajuntament de La Vansa i Fórnols va explicar el programa electoral i va deixar clar que possiblement la seva feina no seria la més vistosa i malgrat que això no donava vots, considerava l'aportació que pot fer la CUP era fonamental pel poble i per millorar el nivell de vida dels seus veïns.

Al sopar assistiren varis veins, tot seguit es van realitzar jocs populars amb un concurs d'estirada de corda i finalment el grup de Valls Màitip's va tancar la jornada política de La Vansa i Fórnols amb un concert. Veure més fotos

20 de maig de 2007