Veneçuela vol Pau

Nacional

Després de l’intent del cop d’estat del 23 de gener de 2019, Juan Guaidó i sectors de l’extrema dreta segueixen la seva ofensiva contra la sobirania del poble de Veneçuela, amb l’explícit recolzament del govern dels Estats Units, així com de les institucions europees de les elits conservadores.


Els mitjans de comunicació han publicat imatges i vídeos del recolzament a Juan Guaidó d’un minúscul grup de militars a la zona d’Altamira. Sembla ser que es tracta d’una operació sobretot mediàtica per tal d’amplificar l’amenaça i fer créixer la port entre la població, davant la incapacitat de construir un ampli suport social al cop d’Estat de Guaidó.  

L’Esquerra Independentista hem rebutjat, rebutgem i rebutjarem qualsevol ingerència externa en la vida política d’un poble lliure i sobirà, i l’atac frontal a la democràcia , al procés bolivarià i  a la construcció d’un projecte polític i econòmic alternatiu al sistema capitalista.

Fem una crida als actors internacionals a rebutjar de manera frontal i contundent aquestes accions i animen al poble veneçolà a mobilitzar-se per defensar la seva sobirania i mostrar el rebuig davant aquest nou intent de cop d’Estat.

Veneçuela se respeta! Veneçuela vol pau

30 d'abril de 2019