Vilanova: La CUP se suma a la defensa del Batxillerat Nocturn

Mitjançant un prec en el darrer Ple de dilluns 26 de juliol, la CUP ha volgut sumar-se a la defensa del Batxillerat Nocturn expressada pel […]


Mitjançant un prec en el darrer Ple de dilluns 26 de juliol, la CUP ha volgut sumar-se a la defensa del Batxillerat Nocturn expressada pel Consell Escolar Municipal.

Davant de les propostes de la Conselleria d'Ensenyament de reduir encara més l'oferta de l'únic Batxillerat Nocturn de la comarca, el de l'institut Manuel de Cabanyes, la CUP recorda la importància que ha tingut i té el batxillerat de tardes o nocturn per a tots aquelles estudiants que optin per compaginar treball i estudis.
 
Per això la CUP ha violgut expressar a través del seu regidor el suport d'aquest grup a la defensa que el Consell Escolar Municipal ha expressat de forma unànime davant del Conseller d'Ensenyament Ernest Maragall i el Director de Serveis Territorials.
 
La CUP demana al govern tacte i canvis a l'Escola de Música
Els darrers dies han estat moguts a l'Escola de Música. La sortida a concurs de nou places fixes de professors de música ha portat a alguns professors, que no han quedat primers, a perdre el seu lloc de feina. Situació aquesta que no ha agaradat a la comunitat d'alumnes, pares i mares en general, pel valor pedagògic i estima que tenien aquests professors entre l'alumnat. Però el procés de seelcció de personal per oposicions, més enllà de les oposicions mateixes, ha generat un malestar que evidencia una situació tensa entre l'equip directiu i una part del professorat. Per tot això, la CUP demana a l'Ajuntament que actui amb urgència, però amb tacte i amb propostes de canvis, per a rdereçar la situació de l'escola, que a més des fa pocs mesos és Conservatori.
29 d'abril de 2015