Xavier Oliveras encapçalarà llista de la CUP de Navarcles

Nacional

La CUP de Navarcles afrontarà al proper 22 de maig les seves terceres eleccions consecutives en solitari després de quedar-se a menys de 10 vots […]


La CUP de Navarcles afrontarà al proper 22 de maig les seves terceres eleccions consecutives en solitari després de quedar-se a menys de 10 vots en les dues últimes convocatòries del 2003 i 2007.

En l’assemblea celebrada dissabte passat, la CUP de Navarcles va escollir a Xavier Oliveras González com cap de llista per a les properes eleccions municipals. Oliveras de 30 anys és doctor i professor de geografia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de la seva creació ha estat vinculat a la CUP de Navarcles.

En les eleccions del 2007 va ocupar el número 2 de la llista i enguany assumeix el repte d’encapçalar el projecte polític de la CUP. Un projecte elaborat amb el treball constant i l’experiència que donen pràcticament 10 anys es pot sintetitzar en la defensa d’unes polítiques socials avançades, una economia municipal al servei del benestar social, la democràcia directa, el decreixement i la defensa del dret a l’autodeterminació.
 
Oliveras ha estat i està fortament involucrat dins del teixit associatiu local; ha participat activament durant molts anys en el MIJAC, impulsor de la consulta popular per la Independència, actualment està implicat dins la Societat Coral Harmonia, el Grup de Teatre Navarcles i col·labora en diferents col·lectius llibertaris de la Catalunya central. Preocupat també per la difusió de la història local ha publicat el llibre Història del teatre a Navarcles (2010) i el quadern 25 anys fent teatre. Història del Grup de Teatre Navarcles (2009).
17 de març de 2011