El 27, acabem amb la intolerància

Nacional

COMUNICAT DE PREMSA   Us informem que avui diumenge 20 de maig, dos membres de la CUP de Montesquiu han entregat en mà un document […]COMUNICAT DE PREMSA


 


Us informem que avui diumenge 20 de maig, dos membres de la CUP de Montesquiu han entregat en mà un document on es convidava a la cap de llista del PSC, Mercè Noguera, i a l’actual alcalde i candidat d’ERC, Antonio Martín,  a un debat electoral a tres bandes per aquest proper divendres 25, de cara a les eleccions municipals del diumenge 27.

En el moment d’entregar el document al Sr.Antonio Martín, aquest s’ha negat a llegir-lo, l’ha retornat a les persones que li havien entregat, ha exposat que ell es negava a fer cap classe de debat i ha donat portada, davant l’incredulitat i estupefacció dels membres de la CUP; entre ells, la cap de llista. Davant d’aquest fet, i sobretot, davant aquesta actitud, des de la CUP de Montesquiu volem expressar el següent:


   *Ens dol profundament, més enllà de negar-se a fer un debat, l’actitud insultant i autoritària d’aquest personatge.

    *Ens quedem curts a l’hora d’utilitzar diferents adjectius que el descriguin. La falta de respecte que ha demostrat en reiterades ocasions al llarg de la seva vida política al municipi, ens porten afirmar, sense cap classe d’exageracions, que d’entrada és un mal educat.

    *Creiem que aquest fet d’avui, no només és una desconsideració a la CUP, al PSC o al conjunt de veïns i veïnes; sinó que també ho és cap als seus companys de partit a Montesquiu.

    *No entenem com la direcció d’Esquerra a la comarca d’Osona permet i tolera que individus com aquest la representin. Un partit democràtic com ERC, amb la seva història, no pot estar representada per aquesta classe de gent, és un insult a la intel·ligència.   

    *Una persona així no pot ser alcalde. No es pot voler representar una institució, una ciutadania i un poble, sense saber ni entendre quins són els principis de la democràcia i la tolerància.

    *A Montesquiu, ERC només ha penjat pancartes genèriques com a única propaganda electoral i com a únic mitjà per convèncer l’electorat, sense propostes i sense programa. Lemes com “Utilitza’ns”, “+ a prop” o “parlant la gent s’entén”, posen en evidència el cinisme i la presa de pèl a què el Sr.Martín sotmet al conjunt de la ciutadania de Montesquiu.

    *Avui afirmem, amb absoluta rotunditat, i també absoluta tristesa, que a Montesquiu la democràcia no existeix.

  Aquest debat hagués estat molt interessant pel conjunt de la ciutadania. La nostra intenció era que la població de Montesquiu conegués de primera mà les propostes programàtiques de les diferents formacions polítiques. Lamentablement, s’ha perdut una oportunitat per l’entesa de les diferents forces polítiques per trobar punts d’acord, enteniment i bona sintonia; més enllà dels interessos partidistes. A nosaltres, vergonyosament, no ens queda més que desitjar i seguir treballant per l’eradicació de comportaments totalitaris i antidemocràtics.  

Montesquiu a 20 de maig de 2007

 


21 de maig de 2007