L’acte central de la campanya electoral de la CUP-AE del Vallès Oriental i Baix Montseny, dissabte a l’Ateneu de Sant Celoni

Nacional

Acte central de campanya de la  CUP-AE  Vallès Oriental i Baix Montseny Dissabte, 17 de novembre, 19 h, Sala Petita Ateneu, Sant Celoni L’actecentral de […]


Acte central de campanya de la

 CUP-AE 

Vallès Oriental i Baix Montseny

Dissabte, 17 de novembre, 19 h, Sala Petita Ateneu, Sant Celoni

L’actecentral de campanyade la CUP-AE del Vallès Oriental i el Baix Monsteny tindrà lloc aquest dissabte a Sant Celoni i comptarà amb la presència i laparticipació deLluís Cabrera,núm. 78 de la llista de la CUP-AE per Barcelona, fundador del Taller de Músics i membre dels Altres Andalusos, iJordi Pueyo, regidor de la CUP a Santa Maria de Palautordera i núm. 44 de la mateixa llista. 

A més, també hi intervindran, de la CUP de Sant Celoni, l’exregidoraMontserrat Vinyets i l’actual regidorDani Corpas,a més a més de Mariona Pascual, Enric Saurí iSergi Travessa.

LaColla BastoneraQuico Sabaté donarà la benvinguda a l’acte, en què també comptarem amb la música de l’acordionista Elisenda Pujals i dues peces interpretades pel cantautorCesc Martorell.

Serà dissabte, 17 de novembre, a les 19 hores a la Sala Petita de l’Ateneu de Sant Celoni.

15 de novembre de 2012