Actes de campanya de Vila de Capellades

Nacional

2n acte El passat diumenge 8 de maig VdC-CUP va realitzar el segon acte de campanya a la sala d’actes del Museu Molí Paperer. L’Adela […]


2n acte

El passat diumenge 8 de maig VdC-CUP va realitzar el segon acte de campanya a la sala d’actes del Museu Molí Paperer.

L’Adela Morera va iniciar l’acte on es va presentar públicament el programa electoral que s’ha elaborat, un per un es van desglossar el punts del programa i les propostes, cada punt explicat per un integrant de la candidatura, de forma breu i clara. Al finalitzar la presentació del programa, Aleix Auber va tancar l’acte dirigint-se als assistents incident en el fet de que VdC-CUP es reafirma en la decisió pressa fa 4 anys, durant aquests hem madurat i agafat experiència, i ara és el moment de ser valents, apostar per un model de democràcia participativa com el que encapçala VdC-CUP i trencar amb el passat. Per això cal una aposta ferma per nosaltres, estem preparats per portar la casa de la vila i així ho volem fer.

L’acte, que gairebé va omplir la sala d’actes del Museu Molí Paperer, va durar una hora i quinze minuts, després del qual es va recordar que el proper dissabte 14 de maig hi haurà un sopar – concert a la Plaça de la Bassa amb Meritxell Gené, cal compar el tiquets a 5€ al Cafè Soul, La Lliga, al Jaç Roig i a la parada itinerant.

1r acte

El passat divendres 6 de maig VdC-CUP va realitzar el primer acte de campanya davant del local de l’agrupació, situat al carrer del Pilar. En ell varen explicar els diferents actes que duran a terme durant la campanya (veure notícia i cartell d’actes) i de les parades itinerants que aniran organitzant en diferents llocs de la vila per tal de parlar, informar i intercanviar impressions amb els i les vilatanes.

L’acte va constar dels parlament duts a terme pels dos regidors de VdC-CUP, la Núria Idáñez i l’Ivan Olvera, en els quals va agrair el suport rebut en la campanya valida’ns, també al llarg dels quatre anys, es va refermar l’objectiu de governar i ser forts dins l’Ajuntament, es va explicar la poca voluntat de treball d’uns i de diàleg d’altres, i és va fer un breu resum de la feina feta i de la que es vol continuar fent. Tant abans com després dels parlaments, van actuar el Bastoners d’Igualada i els de Capellades. L’acte va durar uns 30’ entre actuacions i parlament, va ser seguit per un centenar llarg de persones de totes les edats, per concloure’l es va fer un pica pica.

10 de maig de 2011