Anna Gabriel: “Hem vingut a fer possible la llibertat del nostre poble”

Nacional

“Avui aprovarem les lleis que han de fer possible el referèndum d’autodeterminació” ha explicat la diputada de la CUP-CC, Anna Gabriel, en un acte que […]


“Avui aprovarem les lleis que han de fer possible el referèndum d’autodeterminació” ha explicat la diputada de la CUP-CC, Anna Gabriel, en un acte que ha tingut lloc aquest dimecres matí a les portes del Parlament de Catalunya. Gabriel també ha declarat que “Hem vingut a fer possible la llibertat del nostre poble” i ha recordat que amb l’aprovació de les lleis de Transitorietat i del Referèndum, la CUP-CC ha complert un dels objectius de la legislatura.

Anna Gabriel també ha volgut tenir unes paraules per recordar les persones que “ens han precedit en la defensa dels nostres drets col·lectius”.

L’acte ha servit per mostrar el suport de l’estructura municipalista de la CUP al grup parlamentari en un dia tan assenyalat.

En representació del món municipal han estat presents a l’acte l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós; la de Badalona, Dolors Sabaté; el de Sabadell, Maties Serracant, així com els alcaldes de Cerdanyola, Navàs, Vilella Alta, Capellades, Artés, Argentona, Vergés i Celrà. A més a més, altres regidors i regidores -una vintena- han participat a l’acte.

6 de setembre de 2017