Arcadi Oliveras i David Fernandez seran demà a Girona per parlar sobre crisi i alternatives

Nacional

La CUP de Girona organitza una jornada d’actes ‘per construir alternatives i defensar el territori’   La CUP de Girona ha organitzat dos actes per aquesta […]


La CUP de Girona organitza una jornada d’actes ‘per construir alternatives i defensar el territori’
 
La CUP de Girona ha organitzat dos actes per aquesta setmana, sota el lema ‘Davant la crisi del capitalisme, plantegem alternatives i defensem el territori’. El primer serà una conferència que se celebrarà demà dijous, 24 de novembre, a les 8 del vespre a l’Auditori J. Viader de la Casa de Cultura, i tindrà per títotl ‘Anàlisi de la crisi i alternatives’. Els ponents de la xerrada seran l’Arcadi Oliveras, president de Justícia i Pau i professor d’economia aplicada a la UAB, i David Fernandez, activista social i membre de COOP 57. L’acte també servirà perquè la CUP exposi breument algunes de les seves propostes polítiques en aquest camp.
El segon acte serà una caminada per Domeny en defensa del territori, que se celebrarà aquest dissabte, 26 novembre, i sortirà a 2/4 de 10 del matí de davant del pavelló de Fontajau. La marxa comptarà amb explicacions de diferents especialistes i coneixedors de l’entorn, i s’acabarà a les 12 del migdia amb un vermut popular a les Ribes del Ter. Amb aquesta jornada d’actes la CUP vol posar sobre la taula el debat sobre quines mesures poden impulsar-se, des de l’àmbit de l’economia social i cooperativa, per tal de superar l’actual situació de crisi, així com la importància de preservar el territori i l’entorn natural davant les pràctiques depredadores que en els darrers anys han derivat del mateix sistema capitalista.
23 de novembre de 2011