La CUP presenta un blog per seguir tota la seva activitat política a l’Ajuntament de Vilanova

Nacional

La CUP de Vilanova i la Geltrú ha presentat aquest dimarts un blog on actualitzarà permanentment tota la informació de la seva activitat política a […]


La CUP de Vilanova i la Geltrú ha presentat aquest dimarts un blog on actualitzarà permanentment tota la informació de la seva activitat política a l’Ajuntament: propostes polítiques, mocions, preguntes al govern, trobades amb col·lectius, reunions institucionals, situació de les empreses públiques… tot el dia a dia de la candidatura al consistori vilanoví al teu abast.

Amb aquesta iniciativa, la CUP vol apropar al màxim la política municipal als vilanovins alhora que vol també passar comptes amb els seus electors, perquè coneguin tots i cadascún dels moviments polítics de la CUP a l’Ajuntament. Estem convençuts que només amb la informació constant, clara, transparent i directa es guanyen les relacions de confiança.

El blog recull tot el que fa referència a l’activitat institucional de la CUP, per la resta de lluites, informacions i activitats la candidatura continuarà utilitzant la seva pàgina web i les xarxes socials.

23 de novembre de 2011