Una Assemblea Popular Oberta escull la llista electoral de la CUP a Arenys de Munt

Nacional

NOTA DE PREMSA: LLISTA ELECTORAL DE LA CUP D’ARENYS DE MUNT DECIDIDA EN ASSEMBLEA POPULAR OBERTA El passat dissabte, 19 de març, es va escaure […]


NOTA DE PREMSA: LLISTA ELECTORAL DE LA CUP D’ARENYS DE MUNT DECIDIDA EN ASSEMBLEA POPULAR OBERTA

El passat dissabte, 19 de març, es va escaure l’Assembla Popular, oberta a tota la població, de la CUP d’Arenys de Munt.

A l’acte hi van concórrer un gran nombre d’arenyencs i s’hi va triar l’ordre de la llista que s’ha de presentar a les properes eleccions municipals.

En Josep Manel Ximenis, actual regidor de la CUP i impulsor de la consulta per la independència d’Arenys de Munt, va ser escollit cap de llista amb un 88% dels vots a favor. També va ser escollida, amb el mateix percentatge, la Sílvia Vàzquez, com a segona de la llista.

Aquesta proposta assembleària, on s’ha escollit l’ordre de la llista electoral, amb la participació oberta a tota la ciutadania, constitueix una innovació política important respecte al que s’ha vingut fent fins ara, on els candidats són escollits només per la seva militància o per la direcció del partit.

Des de la CUP manifestem la nostra satisfacció, perquè l’Assemblea es va desenvolupar amb un bon èxit de concurrència i també perquè els arenyencs han acollit amb il·lusió aquesta iniciativa trencadora de democràcia participativa.

Al mateix temps, considerem que hem fet un pas endavant per consolidar el nostre projecte polític i, arran de l’èxit d’aquesta assemblea, la CUP presenta una candidatura ferma per guanyar l’alcaldia de l’ajuntament d’Arenys de Munt.

Els deu primers candidats, per ordre, són els següents:

1.- Josep Manel Ximenis

2.- Sílvia Vàzquez

3.- Fèlix Galceran

4.- Jèssica Flores

5.- Antoni Alsina

6.- Fina Rossell

7.- Xavier Mas

8.- Sònia Mussoll

9.- Leopoldo Valverde

10.- Mireia Elias

En Jordi Bilbeny, com a mostra de recolzament a aquest projecte polític, ha acceptat tancar la llista al lloc número 13.

20 de març de 2011