Avui, sessió oberta de la CUP sobre el Pressupost Municipal de Girona

Nacional

Serà a les 8 del vespre a Can Ninetes, i té per objectiu presentar i debatre les al·legacions de la CUP al Pressupost, i explicar […]


Serà a les 8 del vespre a Can Ninetes, i té per objectiu presentar i debatre les al·legacions de la CUP al Pressupost, i explicar de quina manera la ciutadania pot participar i fer un seguiment d’aquest procés

La CUP ha oganitzat avui, dijous 16 de febrer, una sessió oberta de treball dedicada al Pressupost Municipal de Girona per al 2012. L’acte, que se celebrarà a les 8 del vespre a Can Ninetes, servirà per presentar i debatre les al·legacions que la CUP vol presentar al Pressupost. També s’explicarà de quina manera la ciutadania i les entitats poden participar i fer un seguiment d’aquest procés. En aquest sentit, la CUP fa dies va habilitar una pàgina sobre aquesta qüestió, per tal d’informar les veïnes i veïns de Girona.

El Pressupost Municipal de l’Ajuntament de Girona per al 2012 va aprovar-se inicialment en un ple extrordinari el passat 30 de gener, amb els vots a favor de CiU i PP, i amb els vots contraris de tota l’oposició. Posteriorment va obrir-se el període d’al·legacions, en què entitats i ciutadania poden presentar les seves esmenes, i que s’allarga fins el pròxim dimarts, 21 de febrer.

La CUP va exposar fa dues setmanes les principals línies que guiaríen les seves al·legacions, i va mostrar-se obert a dialogar amb l’equip de govern de cares a l’aprovació definitiva del Pressupost, prevista pel 12 de març. Un cop s’hagi aprovat definitivament, i sempre abans d’un mes, l’equip de govern convocarà una audiència pública sobre els comptes municipals. Així ho va acordar el Ple municipal, arran d’una proposta presentada per la CUP.

16 de febrer de 2012