Badalona: La CUP es presentarà a les municipals del 2011

Nacional

Aquesta setmana, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Badalona, reunida en assemblea de tots els seus membres i simpatitzants, ha acordat presentar-se a les properes […]


Aquesta setmana, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Badalona, reunida en assemblea de tots els seus membres i simpatitzants, ha acordat presentar-se a les properes eleccions municipals, que es preveuen pel maig de l'any vinent. Des dels anteriors comicis municipals, l'any 2007, la CUP no ha parat de treballar per la justícia social i l'autodeterminació, engegant diverses campanyes i accions crítiques i constructives amb l'objectiu de sensibilitzar i mobilitzar la societat badalonina.

De cara a l'elaboració del programa electoral, la CUP està treballant des de fa setmanes per oferir als i les badalonines diverses taules participatives on poder discutir sobre les prioritats i objectius en àmbits com la cultura, autodeterminació, justícia social, joventut o urbanisme i territori. Aquestes jornades es duran a terme a partir de la tardor a diferents punts de la ciutat.

Davant la desafecció política creixent entre la població, la CUP reivindica una nova manera de fer des de l'assemblearisme: participació, democràcia, igualtat i compromís per canviar l'estat de coses actual.

27 de juliol de 2010