Badalona: Francesc Duran serà el cap de llista de la CUP a Badalona

Nacional

email protegit L'exrepresentat dels joves de Badalona al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Francesc Duran, serà el candidat de la Candidatura d'Unitat Popular […]


email protegit

L'exrepresentat dels joves de Badalona al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Francesc Duran, serà el candidat de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) a les eleccions municipals de l'any que ve. En els primers llocs de la llista, successivament, l'acompanyaran Marta Farrés (sòcia fundadora del Casal Antoni Sala i Pont); Toni Flores (expresident de l'associació de veïns de Sant Antoni de Llefià); Núria Violant (membre dels diables Kapaoltis i de la Coordinadora Popular de les Festes de Maig); Ricard Amaya (durant quatre anys, cap de colla dels Castellers de Badalona); Laia Terol (sòcia fundadora del Casal Carme Claramunt), i Marc Sallas (candidat de la CUP el 2003 i membre del secretariat nacional del partit des de juliol del 2007).

El nom de les persones que ocuparan els set primers llocs de la llista electoral van ser revelats ahir, en un acte celebrat a la plaça de la Vila. Francesc Duran va explicar el procés que la CUP obrirà en breu per elaborar el programa electoral amb què concorrerà als comicis: es convocaran quatre sessions de treball obertes a la ciutadania centrades en urbanisme i territori; justícia social; polítiques de joventut i de participació ciutadana i, finalment, cultura i identitat local. Duran també va aclarir que a diferència del 2003, on la CUP es va presentar a Badalona en coalició amb Els Verds, però aquest cop la formació independentista concorrerà l'any que ve sense company de viatge. La CUP es mostra confiada que podrà aconseguir representació a l'Ajuntament per primer cop en la seva història.

19 d'octubre de 2010