Benet Salellas: “El que estan fent PSC, PP i C’s és un autèntic setge al Parlament”

Nacional

El diputat de l’esquerra independentista carrega contra el nou intent de retardar las posada en marxa de les ponències de llei sobre seguretat social, agència tributaria i règim jurídic.


“El que estan fent PSC, PP i C’S és un autèntic setge al Parlament. Porten un mes impedint l’activitat política del Parlament de Catalunya amb argúcies jurídiques. És una vergonya.” Amb aquesta contundència s’ha expressat el diputat de la CUP-Crida Constituent Benet Salellas arran de l’escrit de reconsideració, presentat aquest matí a la Mesa del Parlament, per tal de seguir retardant que es posin en marxa les ponències de llei sobre seguretat social, agència tributaria i règim jurídic. 

Salellas ha recordat que “els membres del PSC, PP i C’s han estat escollits com a diputats del Parlament de Catalunya per fer política i no per a fer de jutges del Tribunal Constitucional” i els ha exigit “que actuïn com a diputats abordant els debats polítics sorgits del mandat popular del 27 de setembre i abandonin aquest setge a la democràcia”. 

El diputat de l’esquerra independentista ha assegurat que “les argúcies jurídiques són una via morta” i que les ponències de llei es posaran en marxa “ja que és la voluntat majoritària d’aquesta cambra i és el camí que van marcar les urnes el 27 de setembre”. Finalment ha insistint de nou a PSC, PP i C’s “que recuperin el senderi i tornin a la política” 

3 de març de 2016