Blanes: La CUP explica el seu projecte el proper 21 de maig

Nacional

Sota el títol La CUP l'alternativa necessària, per l'aprofundiment en la democràcia participativa la CUP de Blanes vol acostar i explicar de primera mà el […]


Sota el títol La CUP l'alternativa necessària, per l'aprofundiment en la democràcia participativa la CUP de Blanes vol acostar i explicar de primera mà el projecte de la Candidatura Unitat Popular als blanencs i blanenques. La Candidatura d’Unitat Popular de Blanes (CUP Blanes) us vol informar i convidar a l’acte públic de que es realitzarà el proper divendres 21 de maig a les 20,00h  a la Casa de la Cultura de Blanes.

Per fer-ho hem convidat com a ponents a en Carles Roca, regidor per la CUP a Cardedeu i a l’Aina Barahona, del secretariat nacional de la CUP, que juntament amb en Joan Rota de l’assemblea de la CUP de Blanes explicaran quins són els eixos bàsics de treball de la CUP i com es pot teixir un moviment d’alliberament social i nacional de base assembleària i  municipalista. També es parlarà del procés de debat obert que els diferents nuclis locals de la Candidatura d’Unitat Popular dels Països Catalans hem encetat per tal d’elaborar un programa polític de cara a les properes eleccions municipals del 2011.

Des de la CUP de Blanes ens proposem explicar que podem aportar com a moviment polític al nostre municipi. Així també volem donar a conèixer i contrastar la tasca realitzada fins ara per la nostra assemblea que, amb punts de trobada i debat oberts a la ciutadania, la presència al carrer o el seguiment de processos com ara l’aprovació del POUM, l’ordenança de civisme, la nova ciutat esportiva, etc ha intentat esdevenir un agent polític útil al servei de tots els ciutadans de Blanes.

En un moment en que la CUP de Blanes es prepara per decidir quin ha de ser el paper que ha de jugar d’ara endavant en la política local ens proposem seguir avançant cap a la transformació social, entenent sempre la política i la presència a les institucions com una eina de treball i mai com una finalitat en sí mateixa.  

Moltes gràcies per la vostra amable atenció.

Per qualsevol aclariment restem a la vostra disposició.
 
Salutacions cordials.

CUP Blanes
 
Candidatura d’Unitat Popular de Blanes (CUP Blanes)
Ap. Postal: 578
17300- Blanes
Telf. de contacte:  658619371 / 639208446
Correu Electrònic: [email protected]
Pàgina Web: www.blanes.cup.cat

12 de maig de 2010