Nota informativa

Nacional

CIRCULAR 11 DE MAIG DE 2010 – Secretariat Nacional. Arran de les notícies que apunten a la creació d’una candidatura anomenada Unitat Popular per presentar-se […]


CIRCULAR 11 DE MAIG DE 2010 – Secretariat Nacional. Arran de les notícies que apunten a la creació d’una candidatura anomenada Unitat Popular per presentar-se a les eleccions al Parlament autònomic del Principat de Catalunya, el Secretariat Nacional de la CUP vol fer públiques les següents consideracions:

–  La CUP va decidir a la seva Assemblea Nacional del juny de 2009 no concórrer a aquestes eleccions autonòmiques del Principat de Catalunya.
–  La CUP no forma part d’aquesta iniciativa ni hi està associada. Si bé els integrants de la candidatura han emplaçat a la CUP a donar-hi suport, la nostra organització no debatrà aquest assumpte fins el proper Consell Polític ordinari, a celebrar el proper 29 de maig.
–  A nivell electoral, la CUP treballa amb la vista posada a les properes eleccions municipals de 2011, que s’han de celebrar als municipis dels Països Catalans sota administració espanyola. És aquesta contesa electoral la que, avui, centra l’atenció de la CUP. En aquest sentit, la nostra organització està duent a terme un procés de debat sobre el programa marc, que servirà de guia general per definir, després, les propostes de cada candidatura local. Aquest és un procés obert als moviments socials dels país i consisteix, en la fase en què ens trobem, de conferències temàtiques. A hores d’ara ja hi han participat més de 160 persones.
11 de maig de 2010