Blanes: la CUP parla sobre participació ciutadana versus democràcia participativa

Nacional

La CUP de Blanes fa públiques, ara, les conclusions del punt de trobada que va celebrar sobre Democràcia participativa el passat 18 de juny. En […]


La CUP de Blanes fa públiques, ara, les conclusions del punt de trobada que va celebrar sobre Democràcia participativa el passat 18 de juny.

En aquest acte va presentar el document ‘’Cap a la radicalització de la democràcia, encetem el debat: participació ciutadana i democràcia participativa’’ on es va analitzat l’estat actual del tema a la nostra vila, amb les seves mancances, reglamentacions i sobretot com es podria incidir des de la societat civil, entitats i partits per tal de regenerar la democràcia a nivell local i impulsar processos participatius reals.

Al llarg del debat es van recollir les propostes, reflexions i conclusions que s’integren en el document finalels quals haurien de permetre proposar un full de ruta per impulsar polítiques reals de participació ciutadana a Blanes. D'aquesta manera creiem que la radicalització democràtica ha d'obrir definitivament les portes a la participació del poble i que aquesta és l'única manera de garantir la transparència en la presa de decisions.

Clicar per accedir al document final d'aportacions i conclusions del Punt de Trobada sobre participació.

17 d'agost de 2010