Celrà: Taula Oberta de Participació ciutadana

Nacional

La Candidatura d'Unitat Popular de Celrà comença a treballar en l'elaboració del programa municipal de joves. El proper Dissabte 17 de Febrer a les 17:30h […]La Candidatura d'Unitat Popular de Celrà comença a treballar en l'elaboració del programa municipal de joves. El proper Dissabte 17 de Febrer a les 17:30h al Centre Cívic la Fàbrica tindrà lloc la primera trobada de joves del poble per dialogar, discutir i reflexionar sobre la situació del jovent del poble a tots nivells (habitatge, educació, lleure, espais públics, laboral…). Mitjançant aquesta taula oberta de participació, en la qual estan convidades totes les entitats que treballen en aquest àmbit i tot el jovent del poble, la CUP elaborarà posteriorment les línies bàsiques d'actuació per fer un programa de joves basat en la realitat del poble i que porti solucions a les problemàtiques actuals.


La CUP considerem que fa masses anys que els diferents equips municipals estan ignorant aquesta part tan important del poble. Els joves han de tenir veu i capacitat de decisió en l'àmbit municipal, i no ser simples espectadors ( el que volen els altres polítics).


Desprès d'aquesta primera taula oberta, la CUP de Celrà organitzarà un seguit de taules obertes (medi ambient, cultura, urbanisme, gent gran…) on s'abordaran diversos aspectes d'un tema en concret per tal de recollir aportacions i idees de cara al programa municipal. 


Us hi esperem a tots i totes.

11 de febrer de 2007